Eindronde : Eendracht Aalst - CS Visé - Pagina 38 | Iendracht.be Forum
forum eendracht aalstNieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 557 berichten ]  Ga naar pagina 1 34 35 36 37 38
 Eindronde : Eendracht Aalst - CS Visé 
Auteur Bericht
Rode kaart
Rode kaart

Lid geworden op: 24 Apr 2008, 17:22
Berichten: 79
Bericht Re: Eindronde : Eendracht Aalst - CS Visé
Fillou schreef:
placietjen schreef:
Casual1919 schreef:
Ware het niet dat ze daar ook met hun deo stonden te spuiten dat het een lieve lust was. Met als reden dat de supporters het stadion niet wouden verlaten.

Zeveraars ! (n)
Awel ja, dat vind ik eigenlijk ook nog wel, nu ze verschillende brieven en mededelingen doen ziet zelfs een blinde dat hun eigen chronologie niet meer klopt. :plat:

Maar toch, had het antwoord niet anders verwacht.


het woord "blinde" ligt in deze materie een beetje gevoelig...


Wat is het gezegde de politie uw vriend ,vergeet het maar als zij U kunnen ne kloot aftrekken zullen zij niet wachten,en wie staat er altijd klaar om U te pakken niet waar juist de flikken. :lol:


05 Jun 2008, 16:40
Vaste Waarde
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 11 Jan 2006, 20:53
Berichten: 1157
Bericht Re: Eindronde : Eendracht Aalst - CS Visé
Pilsken schreef:


" Geachte, uit onderzoek ingesteld door onze diensten blijkt dat het gebruik van pepperspray tijdens de rellen bij het einde van de wedstrijd E;Aalst en Wezet op 22.05.2008 wel degelijk gewettigd was.

Volgens we vernamen dreigde het politiecordon doorbroken te worden door een grote opgehitste menigte en kwam de fusieke integriteit van het personeel in gevaar. Er werd enerzijds naar 3 personen gericht die, ondanks de aanmaningen, weigerden achteruit te gaan. Vervolgens werd boven de hoofden van de menigte gespoten teneinde deze te doen wijken.

We weten niet waar u zich op dat moment juist bevond maar het lijkt ons niet aan te raden om zich in dergelijke gespannen situatie in zo een menigte te begeven, om welke reden dan ook"

Vooral het zinneke "Vervolgens werd BOVEN de hoofden van de menigte gespoten" is best wel grappig, aangezien ik de volle lading recht in mijn ogen kreeg.


stuur anders nen brief weer

" Geachte, uit onderzoek ingesteld door onze diensten blijkt dat het gebruik van vliegende objecten tijdens de rellen bij het einde van de wedstrijd E;Aalst en Wezet op 22.05.2008 wel degelijk gedeeltelijk door jullie uitgelokt was.

Volgens we vernamen dreigde het publiek nodeloos opgehitst te worden door een grote bende gefrustreerde Vlamingonvriendelijke agenten en kwam de fysieke integriteit van het publiek in gevaar. Er werd enerzijds naar gelijk wie jullie zin hadden met pepperspray gericht die, ondanks de aanmaningen, ook maar langs de gewone weg naar buiten wilden. Vervolgens werd recht naar de hoofden van de menigte gespoten en door zeker één flik in burger (met supporterspetje Visé) serieus uitgedaagd teneinde de boel te laten ontsporen

We weten niet waar u zich op dat moment juist bevond maar het lijkt ons niet aan te raden om zich in dergelijke gespannen situatie in zo een meute flikken te staan, om welke reden dan ook"


05 Jun 2008, 20:00
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 557 berichten ]  Ga naar pagina 1 34 35 36 37 38


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 3 gasten
Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
webdesign aalst