Eendracht Aalst- VW Hamme - Pagina 11 | Iendracht.be Forum
forum eendracht aalst



Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 170 berichten ]  Ga naar pagina 1 8 9 10 11 12
 Eendracht Aalst- VW Hamme 
Auteur Bericht
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Jean schreef:
Bakkie schreef:
Jean schreef:

Ja en dan kan je een hetze beginnen tegen PLJ en stapt hij het af en ga jij de club overnemen waarschijnlijk!


Wat voor een idiote opmerking is dit nu weer,was het geen gemiste kans voor de toekomst van onze club ??
Of mocht de waarheid niet aan het licht komen :wadde:
ik had het wel gedacht dat er weer een domme reactie ging volgen van een PLJ fan,man man...... moet ge daarvoor zolang al begaan zijn met den Iendracht :zzz:


Ja, het was een gemiste kans, de waarheid mag aan het licht komen, geen probleem.
Ik ben geen PLJ fan, zeker niet, maar wat is op dit moment het alternatief?


Rustig langs de kant blijven staan en als er ooit nog zo een kans zich voordoet (maar ik vrees ervoor) even de ogen sluiten en dan achteraf komen zeggen,wat is het alternatief op dit moment :hmm:

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


11 Okt 2017, 16:49
Vaste Waarde

Lid geworden op: 08 Jan 2014, 16:14
Berichten: 841
Locatie: mejlert
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Bakkie schreef:
Jean schreef:
Bakkie schreef:

Wat voor een idiote opmerking is dit nu weer,was het geen gemiste kans voor de toekomst van onze club ??
Of mocht de waarheid niet aan het licht komen :wadde:
ik had het wel gedacht dat er weer een domme reactie ging volgen van een PLJ fan,man man...... moet ge daarvoor zolang al begaan zijn met den Iendracht :zzz:


Ja, het was een gemiste kans, de waarheid mag aan het licht komen, geen probleem.
Ik ben geen PLJ fan, zeker niet, maar wat is op dit moment het alternatief?


Rustig langs de kant blijven staan en als er ooit nog zo een kans zich voordoet (maar ik vrees ervoor) even de ogen sluiten en dan achteraf komen zeggen,wat is het alternatief op dit moment :hmm:


Dus nu ambras maken met PLJ en alle bruggen opblazen is volgens jou dan een beter alternatief? Ik snap echt niet waar ge naartoe wilt zenne. Het enige wat ge hier momenteel bereikt is onrust zaaien.

Als het klopt wat ge allemaal zegt en het is effectief zo gelopen (wat zijn uw bronnen trouwens?) dan moeten we inderdaad PLJ daarover aanspreken en zijn kant van het verhaal aanhoren en dan zien we weer verder.


11 Okt 2017, 16:52
Freak

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 20:13
Berichten: 5735
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Vaste Waarde
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 15 Mei 2005, 19:26
Berichten: 1220
Locatie: Aalst

Reageer met citaat
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
Vragen aan Patrick Le Just en Dirk Adriaenssens

We hebben Patrick Le Juste en Dirk Adriaenssens naar aanleiding van de supportersvergadering een reeks vragen voorgeschoteld die de VZW kreeg van supporters. U leest hieronder een korte samenvatting in vraag en antwoord-vorm. Een volledig verslag van de supportersvergadering geven, is onmogelijk, want de vergadering heeft vier uur geduurd. We hopen de afwezigen de volgende keer wel te mogen verwelkomen.

Klopt het dat Guy Valckenier en Michel Vanstallen in november 2016 ongeveer 600.000 € wilden betalen voor 50% van de aandelen? Op dat moment had u zelf al 500.000 € in de club gestoken.

"Neen, verhoudingen waren wel degelijk 50/50 ook in bedragen, wat eigenlijk niet kan gezien het eerder genomen risico van de voorzitter. Tevens werd Guy en Michel de mogelijkheid geboden om enkele maanden later de volledige ploeg over te nemen aan het bedrag dat door mij op dat moment werd geïnvesteerd, waarbij ik dan ook nog zou mijn functies neerleggen, maar hier is het enige resultaat dat beide heren zich hebben terug getrokken. Blijkbaar had Michel reeds een tijdje gesprekken met OHL. Ik zou nu ook het hoofdstuk Guy en Michel willen afsluiten en samen naar de toekomst kijken."

Klopt het dat u een deel van uw aandelen voor een grote meerwaarde verkocht heeft aan een Luxemburgs fonds? Bent u (mede)beheerder van dit fonds?

"Was het maar waar! Er werden geen aandelen verkocht aan eender welk fonds. Er zijn wel gesprekken met verschillende fondsen omdat ik overtuigd ben dat deze op de langere termijn en in hogere reeksen wel een meerwaarde hebben voor EA. Als Guy en Michel niet bereid zijn om de ploeg te kopen voor EUR 1 miljoen (geïnvesteerd bedrag op dat moment), dan vraag ik mij af welk (gespecialiseerd) investeringsfonds een bedrag van EUR 2,5 miljoen (basis: CVBA) of EUR 27,5 miljoen (basis: geïnvesteerd bedrag in de VZW) gaat op tafel leggen voor een vierdeklasser!"

Er wordt beweerd dat er geen boekhoudkundig document bestaat dat u tot op vandaag in totaal 1.005.000 € in de club hebt gestoken. Kan dit bedrag gestaafd worden met het benodigde boekhoudkundige document?

"Intussen is het EUR 1.100.000 en dat wordt bevestigd door de CFO en de boekhouder en dat moet volstaan. Transparantie betekent niet ongezonde nieuwsgierigheid."


Klopt het dat Dirk Adriaenssens als CEO tijdens de overnamegesprekken een contract wou sluiten met Eendracht Aalst met een jaarlijkse vergoeding van meer dan 60.000 €?

"Neen, die gesprekken dateren van vroeger en die zijn tot nader order niet geconcretiseerd."

Wat we als VZW vooral erg vinden, is dat PLJ in gesprekken met de VZW in februari 2017 gezegd heeft dat hij bereid was om opnieuw te praten over een EN/EN-verhaal, maar achteraf is gebleken dat PLJ dat deze mogelijkheid nadien NOOIT MEER op tafel heeft gelegd in de gesprekken / onderhandelingen met GV/MVS. De VZW Supporters Eendracht Aalst betreurt het afspringen van de deal in november 2016. We zijn er van overtuigd dat dit een verbreding was geweest van het draagvlak in de echte zin van het woord: zowel op financieel vlak, lokale verankering en knowhow.

"Er is begrip voor die ontgoocheling maar het plaatje moet ook kloppen voor de initiële investeerder, die zijn nek heeft uitgestoken als iedereen de zaak EA al had opgegeven. We mogen blij zijn dat we deze discussies nog kunnen hebben want jullie hadden nu ook kunnen discussiëren over het al dan niet indienen van een klacht tegen Racing Bambrugge (1ste Prov Oost-Vlaanderen)."

Wie zijn uw kandidaat-investeerders die deze zomer moeten zorgen voor de verbreding van het financieel draagvlak? Indien geen antwoord, dan zullen wij aan de supporters moeten zeggen dat er geen alternatieven zijn.

"Er wordt gesproken met (lokale) investeerders, met banken en met investeringsfondsen, zoals in het initiële plan voorzien. Meer informatie rond de verschillende partijen kan mondeling gegeven worden, namen uiteraard niet. Sowieso is het de bedoeling dat de club binnen VIER maanden volledig gesaneerd zal zijn."

De VZW benadrukt dat de club in een vicieuze cirkel zit. We willen/moeten weg uit Tweede Amateur, maar daar hebben we de financiële middelen niet voor. Het aantal kandidaat-investeerders is ook niet dik gezaaid. Supporters haken af omdat de club vegeteert in Tweede Amateur, waardoor de club minder financiële middelen heeft, de stad doet niks omdat er almaar minder supporters zijn, waardoor het stadion verkommert, waardoor er steeds meer supporters wegblijven, waardoor we minder financiële middelen hebben, ....

Houdt u de deur dicht voor een buitenlandse overnemer, indien die zich aandient?

"We staan open voor alle mogelijke investeerders, uit binnen- en buitenland. Maar dat wil niet zegge dat ik vandaag of morgen aan een stel Chinezen ga verkopen. Ik ben bij Eendracht Aalst binnengestapt met de gedachte om de club op maximum 1,5 jaar op het juiste spoor te zetten, maar vandaag kan ik zeggen dat ik een engagement voor de veel langere termijn wil aangaan. Ik heb al buitenlandse investeerders over de vloer gehad, maar ik ben toen niet op hun voorstellen ingegaan. We moeten zo'n buitenlandse inbreng per geval bekijken. Wat doen we als een buitenlandse investeerder 30% van de aandelen wil? Zeggen we daar automatisch 'neen' tegen? Als we dergelijke vraag krijgen, zullen we iedereen mee laten beslissen: supporters, stad Aalst, andere stakeholders..."

"Komt er vóór het seizoen 2017-2018 een nieuwe staantribune, ja of neen?":

"De nieuwe staantribune is niet alleen een financiële beslissing, maar moet ook worden besproken met verschillende organen. Deze zijn uiteraard in eerste instantie de Stad Aalst en de VZW EA, waarvan er voor de komende weken een bijeenkomst wordt gepland. Verder maakt deze investering deel uit van een groter investeringsbeleid en moeten wij hier vandaag rekening houden met een belangrijke en onverwachte claim van minimum EUR 320.000 van Frank De Roose. De onderhandelingen met tribunebouwer COS lopen nog altijd en ik ben ervan overtuigd dat ik de kostprijs nog substantieel naar beneden kan krijgen. We denken ook aan crowdfunding om die tribune te betalen. Daar kan iedereen op intekenen, supporters en andere partijen. Voor elke euro die we ophalen, zou de club dan zelf een halve euro bijleggen. We willen met die crowdfunding 80.000 tot 90.000 € ophalen. Op de stad Aalst moeten we voor deze tribune niet te veel rekenen, denk ik."

"Geeft u liever voorrang aan de renovatie van de Europatribune?"

"Ik heb duidelijk gesteld dat de twee investeringen met elkaar verbonden zijn, en de ene niet zal gebeuren zonder de andere, ook al is de verbouwing van de Europatribune maar een goed derde van de investering in de Zulte-Waregem tribune."

Gaat Eendracht Aalst actie ondernemen in het dossier van de al dan niet speelgerechtigde speler van Knokke? Ja of neen, en graag verduidelijking.

"Neen omdat het geval Deinze en Knokke volledig los staan van elkaar en dat er een duidelijk verschil is tussen de geest van de wet en de letter van de wet. Naar de geest van de wet valt Knokke niks te verwijten en dat beseft de voetbalbond en dus ook EA maar al te goed."

Hoe zit het met de sportieve ambities om de club binnen vier jaar naar 1B te brengen? De realiteit toont immers aan dat onze ervaren spelers vertrekken ( Van Hoevelen en Baras) en dat de geciteerde vervangers talentvolle jongeren zijn. Het wordt tijd dat het bestuur eerlijk communiceert naar de achterban, want de supporters denken vandaag dat een drietal ervaren en onmiddellijk inzetbare spelers voor volgend seizoen onze rangen zullen komen versterken.

"Saneren betekent de spelers met een niet-optimale prijs/kwaliteitsverhouding laten gaan. Indien EA volgend seizoen met een batig saldo wil afsluiten is er geen andere optie. We hebben nu al de duurste kern van de reeks omdat we niet met gelijke wapens strijden (EA betaalt alles officieel, andere clubs daarentegen...), maar dat betekent niet dat we onze strategie gaan aanpassen. Het is en blijft onze bedoeling om binnen vier jaar in het betaalde voetbal te spelen (zijnde dus minimaal 1B)"


Om af te sluiten nog wat positief nieuws:

Borgstelling: de borgstelling van 500.000 € door de stad Aalst voor de bond die uitgeschreven werd, is vandaag (1 jaar na goedkeuring door de gemeenteraad) nog altijd niet getekend. Navraag door de VZW bij de stad leerde ons dat de reden te vinden is bij “het wijzigen van enkele voorwaarden, maar het is niets problematisch”, aldus de stad Aalst. Wat die voorwaarden precies zijn, daar wou de stad Aalst geen informatie over verschaffen aan de VZW. PLJ en DA stelden dat het inderdaad allemaal langer heeft geduurd dan verwacht, maar dat er geen echte problemen zijn. De ondertekening van de borgstelling wordt nu voorgelegd aan de eerstvolgende gemeenteraad eind april.

Grasmat: De grasmat van het Pierre Cornelisstadion werd vorige zomer heraangelegd, maar daarbij liep van alles mis, wat de club opzadelde met een ‘zandbak’ in plaats van een perfecte grasmat. De club en de aannemer konden blijkbaar geen overeenstemming bereiken en dus moet de vrederechter beslissen. Die brengt op 24 april een bezoek aan het Pierre Cornelisstadion om met eigen ogen de toestand van de grasmat vast te stellen. De uitspraak wordt snel daarna verwacht. Er is geld voorzien in het budget om de grasmat deze zomer opnieuw aan te leggen.


11 Okt 2017, 16:58
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Zit je aan den drank ofwa?
kheiremans schreef:
Bakkie schreef:
Jean schreef:

Ja, het was een gemiste kans, de waarheid mag aan het licht komen, geen probleem.
Ik ben geen PLJ fan, zeker niet, maar wat is op dit moment het alternatief?


Rustig langs de kant blijven staan en als er ooit nog zo een kans zich voordoet (maar ik vrees ervoor) even de ogen sluiten en dan achteraf komen zeggen,wat is het alternatief op dit moment :hmm:


Dus nu ambras maken met PLJ en alle bruggen opblazen is volgens jou dan een beter alternatief? Ik snap echt niet waar ge naartoe wilt zenne. Het enige wat ge hier momenteel bereikt is onrust zaaien.


Zit gij aan den drank of aan de pilletjes man ? Echt ik snap er niets meer van...... wie spreekt er over ambras maken tegen PLJ,het is gewoon een gemiste kans en mag men hem daarvoor niet verantwoordelijk stellen of zich vragen stellen om welke reden hij voor zijn eigen ego koos ipv het belang van de club,sommige zijn meer fan van PLJ dan van den Iendracht blijkbaar.mor jongens toch ik zal hier nog den onrust stoker zijn,de waarheid kan soms hard aankomen e :fuck:

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


11 Okt 2017, 17:00
Vaste Waarde

Lid geworden op: 08 Jan 2014, 16:14
Berichten: 841
Locatie: mejlert
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Bakkie schreef:
Zit je aan den drank ofwa?
kheiremans schreef:
Bakkie schreef:

Rustig langs de kant blijven staan en als er ooit nog zo een kans zich voordoet (maar ik vrees ervoor) even de ogen sluiten en dan achteraf komen zeggen,wat is het alternatief op dit moment :hmm:


Dus nu ambras maken met PLJ en alle bruggen opblazen is volgens jou dan een beter alternatief? Ik snap echt niet waar ge naartoe wilt zenne. Het enige wat ge hier momenteel bereikt is onrust zaaien.


Zit gij aan den drank of aan de pilletjes man ? Echt ik snap er niets meer van...... wie spreekt er over ambras maken tegen PLJ,het is gewoon een gemiste kans en mag men hem daarvoor niet verantwoordelijk stellen of zich vragen stellen om welke reden hij voor zijn eigen ego koos ipv het belang van de club,sommige zijn meer fan van PLJ dan van den Iendracht blijkbaar.mor jongens toch ik zal hier nog den onrust stoker zijn,de waarheid kan soms hard aankomen e :fuck:


Tuurlijk is hij daar verantwoordelijk voor. Maar als ik dat goed lees wat je post heeft hij GV de kans gegeven om alles over te kopen en wou hij niet. Dan is er gesproken over 50/50 en heeft PLJ gezegd : Ik wil dan wel iets extra's want ik heb het risico op mij genomen. En ook daarop heeft GV neen gezegd.

Is dat een gemiste kans? Jazeker. Maar is dat zo onredelijk van PLJ? Ik vind persoonlijk van niet. Misschien zijn er zaken waar ik niets vanafweet die mijn mening nog kunnen doen veranderen maar ik baseer mij enkel op wat ik weet.

Dat ambras maken : Van alles wat ik hier van jou gelezen heb krijg ik de indruk dat je vindt dat PLJ onmiddellijk zou moeten vertrekken. Ik heb respect voor die mening maar deel ze niet. Misschien bedoel je het niet zo maar dat is wel hoe het overkomt vrees ik. Komt waarschijnlijk ook deels doordat je nogal agressief communiceert. Wederom is dat misschien niet je bedoeling maar dat is wel hoe je overkomt.

En kunt ge a.u.b. stoppen met hier jan en alleman te verwijten als ze niet hetzelfde denken dan u?

En neen ik ben geen fan van PLJ maar van EA. Ik probeer mij gewoon in te leven in de gedachtegang van die man waarom hij wel/niet bepaalde beslissingen heeft genomen. En een deal laten afspringen die zijn investering zouden laten stijgen in waarde lijkt me vrij onlogisch. (Het kan, maar lijkt me onlogisch. Daarom dat ik mijn twijfels heb. En je mag gerust een andere mening hebben maar zonder verwijten aub)


Laatst gewijzigd door kheiremans op 11 Okt 2017, 17:24, 1 keer totaal gewijzigd.



11 Okt 2017, 17:12
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
kheiremans schreef:
Bakkie schreef:
Zit je aan den drank ofwa?
kheiremans schreef:

Dus nu ambras maken met PLJ en alle bruggen opblazen is volgens jou dan een beter alternatief? Ik snap echt niet waar ge naartoe wilt zenne. Het enige wat ge hier momenteel bereikt is onrust zaaien.


Zit gij aan den drank of aan de pilletjes man ? Echt ik snap er niets meer van...... wie spreekt er over ambras maken tegen PLJ,het is gewoon een gemiste kans en mag men hem daarvoor niet verantwoordelijk stellen of zich vragen stellen om welke reden hij voor zijn eigen ego koos ipv het belang van de club,sommige zijn meer fan van PLJ dan van den Iendracht blijkbaar.mor jongens toch ik zal hier nog den onrust stoker zijn,de waarheid kan soms hard aankomen e :fuck:


Tuurlijk is hij daar verantwoordelijk voor. Maar als ik dat goed lees wat je post heeft hij GV de kans gegeven om alles over te kopen en wou hij niet. Dan is er gesproken over 50/50 en heeft PLJ gezegd : Ik wil dan wel iets extra's want ik heb het risico op mij genomen. En ook daarop heeft GV neen gezegd.

Is dat een gemiste kans? Jazeker. Maar is dat zo onredelijk van PLJ? Ik vind persoonlijk van niet.

En kunt ge aub stoppen met hier jan en alleman te verwijten als ze niet hetzelfde denken dan u?


Kun je dan even lezen wat ik post en wat een ander post,dan moet ik mij hier niet druk maken.
Laat hem volgende thuis wedstrijd de aftrap geven en geef hem een dikke bos bloemen,want dat verdiend PLJ toch?? is het niet :kiss:
En waar heb ik u verweten e?? ik stelde je gewoon een vraag ;)

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


11 Okt 2017, 17:21
Vaste Waarde

Lid geworden op: 08 Jan 2014, 16:14
Berichten: 841
Locatie: mejlert
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Bakkie schreef:
kheiremans schreef:
Bakkie schreef:
Zit je aan den drank ofwa?

Zit gij aan den drank of aan de pilletjes man ? Echt ik snap er niets meer van...... wie spreekt er over ambras maken tegen PLJ,het is gewoon een gemiste kans en mag men hem daarvoor niet verantwoordelijk stellen of zich vragen stellen om welke reden hij voor zijn eigen ego koos ipv het belang van de club,sommige zijn meer fan van PLJ dan van den Iendracht blijkbaar.mor jongens toch ik zal hier nog den onrust stoker zijn,de waarheid kan soms hard aankomen e :fuck:


Tuurlijk is hij daar verantwoordelijk voor. Maar als ik dat goed lees wat je post heeft hij GV de kans gegeven om alles over te kopen en wou hij niet. Dan is er gesproken over 50/50 en heeft PLJ gezegd : Ik wil dan wel iets extra's want ik heb het risico op mij genomen. En ook daarop heeft GV neen gezegd.

Is dat een gemiste kans? Jazeker. Maar is dat zo onredelijk van PLJ? Ik vind persoonlijk van niet.

En kunt ge aub stoppen met hier jan en alleman te verwijten als ze niet hetzelfde denken dan u?


Kun je dan even lezen wat ik post en wat een ander post,dan moet ik mij hier niet druk maken.
Laat hem volgende thuis wedstrijd de aftrap geven en geef hem een dikke bos bloemen,want dat verdiend PLJ toch?? is het niet :kiss:
En waar heb ik u verweten e?? ik stelde je gewoon een vraag ;)


Pff ik geef het op. Een constructieve discussie is blijkbaar onmogelijk hier. En ja ik heb wel degelijk alles daaromtrent gelezen. 2 verhalen die lichtjes afwijken van elkaar. Ik heb geen glazen bol waarmee ik kan weten wie wat gelogen heeft. Dus ik ga er van uit dat de waarheid ergens in het midden ligt zolang er niet meer info is. Volgens PLJ heeft hij GV de kans gegeven alles over te kopen zonder zelf winst te nemen. Ik heb nergens iets gelezen waar iemand beweert dat dit niet klopt. Wat mis ik dan?

Citeer:
Zit gij aan den drank of aan de pilletjes man ?

Dat komt bij mij vrij agressief over, maar dat zal wel aan mij liggen.


11 Okt 2017, 17:26
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
kheiremans schreef:
Bakkie schreef:
kheiremans schreef:

Tuurlijk is hij daar verantwoordelijk voor. Maar als ik dat goed lees wat je post heeft hij GV de kans gegeven om alles over te kopen en wou hij niet. Dan is er gesproken over 50/50 en heeft PLJ gezegd : Ik wil dan wel iets extra's want ik heb het risico op mij genomen. En ook daarop heeft GV neen gezegd.

Is dat een gemiste kans? Jazeker. Maar is dat zo onredelijk van PLJ? Ik vind persoonlijk van niet.

En kunt ge aub stoppen met hier jan en alleman te verwijten als ze niet hetzelfde denken dan u?


Kun je dan even lezen wat ik post en wat een ander post,dan moet ik mij hier niet druk maken.
Laat hem volgende thuis wedstrijd de aftrap geven en geef hem een dikke bos bloemen,want dat verdiend PLJ toch?? is het niet :kiss:
En waar heb ik u verweten e?? ik stelde je gewoon een vraag ;)


Pff ik geef het op. Een constructieve discussie is blijkbaar onmogelijk hier.

Citeer:
Zit gij aan den drank of aan de pilletjes man ?

Dat komt bij mij vrij agressief over, maar dat zal wel aan mij liggen.


Inderdaad hoe kan je een constructieve discussie voeren als je probeert om woorden in mijn mond te leggen,die ik nooit heb gezegd.

Ik zal mijn agressieve vraag anders formuleren ' ben je in behandeling voor een drankverslaving of moet je nog wekelijks bij de psychiater' :D

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


11 Okt 2017, 17:34
Ancien

Lid geworden op: 10 Sep 2009, 18:37
Berichten: 4815
Locatie: oilsjt
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Zeg da mag ier stoppen zelle, ik em al genoeg spoit dak er noste weik ni kaan boi zèn. ;)

_________________
oilsjt, goi alien...


11 Okt 2017, 17:39
Ancien

Lid geworden op: 12 Jul 2009, 17:35
Berichten: 4112
Leeftijd: 54
Locatie: Herzele
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Bakkie schreef:
kheiremans schreef:
Bakkie schreef:
Zit je aan den drank ofwa?

Zit gij aan den drank of aan de pilletjes man ? Echt ik snap er niets meer van...... wie spreekt er over ambras maken tegen PLJ,het is gewoon een gemiste kans en mag men hem daarvoor niet verantwoordelijk stellen of zich vragen stellen om welke reden hij voor zijn eigen ego koos ipv het belang van de club,sommige zijn meer fan van PLJ dan van den Iendracht blijkbaar.mor jongens toch ik zal hier nog den onrust stoker zijn,de waarheid kan soms hard aankomen e :fuck:


Tuurlijk is hij daar verantwoordelijk voor. Maar als ik dat goed lees wat je post heeft hij GV de kans gegeven om alles over te kopen en wou hij niet. Dan is er gesproken over 50/50 en heeft PLJ gezegd : Ik wil dan wel iets extra's want ik heb het risico op mij genomen. En ook daarop heeft GV neen gezegd.

Is dat een gemiste kans? Jazeker. Maar is dat zo onredelijk van PLJ? Ik vind persoonlijk van niet.

En kunt ge aub stoppen met hier jan en alleman te verwijten als ze niet hetzelfde denken dan u?


Kun je dan even lezen wat ik post en wat een ander post,dan moet ik mij hier niet druk maken.
Laat hem volgende thuis wedstrijd de aftrap geven en geef hem een dikke bos bloemen,want dat verdiend PLJ toch?? is het niet :kiss:
En waar heb ik u verweten e?? ik stelde je gewoon een vraag ;)


Laat zitten, Bakkie, met (veel) tijd en boterhammen komt het mischien nog goed met die gasten.

_________________
What we do in life, echoes in eternity. From Gladiator.


11 Okt 2017, 17:42
Ancien

Lid geworden op: 17 Jan 2007, 8:42
Berichten: 4807
Leeftijd: 44
Locatie: Hofstade
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
kheiremans schreef:

Pff ik geef het op. Een constructieve discussie is blijkbaar onmogelijk hier. En ja ik heb wel degelijk alles daaromtrent gelezen. 2 verhalen die lichtjes afwijken van elkaar. Ik heb geen glazen bol waarmee ik kan weten wie wat gelogen heeft. Dus ik ga er van uit dat de waarheid ergens in het midden ligt zolang er niet meer info is. Volgens PLJ heeft hij GV de kans gegeven alles over te kopen zonder zelf winst te nemen. Ik heb nergens iets gelezen waar iemand beweert dat dit niet klopt. Wat mis ik dan?



Zonder de discussie van rond Pasen opnieuw te voeren: dat "missing" piece is net waar het in de vorige supportersvergadering om te doen was... Dat de hele historie plots terug te leiden was tot ofwel hij ofwel ik... Terwijl dat er een aantal maanden voordien een principeel akkoord was tussen beide partijen om het samen te doen, dus niet "OF" maar "EN"... Exact zoals PLJ had aangegeven bij zijn aantreden in lijn met zijn zelf uitgesproken vereiste dat het economisch draagvlak zou moeten worden verruimd om deze club een kans te kunnen geven... Dat het plots een potje moddergooien werd tussen beide partijen was voor de VZW net de trigger om te achterhalen waarom het "EN-verhaal" was uitgemond in een "OF-verhaal" (zie ook de verschillende vragen die oa in die optiek werden opgesteld en hier gecirculeerd).

De hele discussie die daarna is losgebarsten (en die hier nu eigenlijk opnieuw woedt), was vooral handig om de aandacht af te leiden van waar het echt is misgegaan... Het feit dat de vzw bleef vragen stellen over dat punt ipv mee te gaan in de randdiscussie die rond dit hele - spijtige - verhaal intussen was opgestart (met uitlopers naar FDR, de AV, extra claims, zelf de hypotheek die het hele verhaal had op een tribune), was exact de reden dat sommige bestuursleden toen lichtjes en de leden van de vzw zo mogelijk nog meer geïrriteerd raakten... De vzw heeft PLJ en zijn team sindsdien echter hun ding laten doen zonder stokken in de wielen te steken en hebben zelf altijd constructief bijgedragen in een aantal heikele dossiers waarbij de vzw werd betrokken. Volgende week brengen wij het relaas van hoe wij dat "eigen ding laten doen" evalueren vanuit ons standpunt... Met als doel dat de toehoorders - zoals steeds - op basis van die feiten zelf een beeld kunnen vormen en op die basis ons (al dan niet) een mandaat geven om verder te doen en via/onder welke koers... Op identiek dezelfde manier zoals we dat ook onder FDR deden... En ondanks de hindernissen die ons al eens voor de wielen worden geschoven...


11 Okt 2017, 18:12
onderstaande foto te bekijken op eigen risico

Lid geworden op: 15 Mei 2005, 15:25
Berichten: 13160
Leeftijd: 38
Locatie: Hofstade
Website: http://www.iendracht.be
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
DT schreef:
Met als doel dat de toehoorders - zoals steeds - op basis van die feiten zelf een beeld kunnen vormen en op die basis ons (al dan niet) een mandaat geven om verder te doen en via/onder welke koers... Op identiek dezelfde manier zoals we dat ook onder FDR deden... En ondanks de hindernissen die ons al eens voor de wielen worden geschoven...

En dat wordt gewaardeerd! (y)

_________________
If you never try, you'll never know


11 Okt 2017, 20:38
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Bram schreef:
DT schreef:
Met als doel dat de toehoorders - zoals steeds - op basis van die feiten zelf een beeld kunnen vormen en op die basis ons (al dan niet) een mandaat geven om verder te doen en via/onder welke koers... Op identiek dezelfde manier zoals we dat ook onder FDR deden... En ondanks de hindernissen die ons al eens voor de wielen worden geschoven...

En dat wordt gewaardeerd! (y)


(y) inderdaad zeker met het werk dat bepaalde mensen er aan besteden en dan zijn er jammer genoeg nog die er hier de kantjes moeten aflopen en het in het belachelijke trekken.
Maar voor iedereen goed doen is niet altijd makkelijk in deze wereld,sommigen hebben ook nog kleine kinderen en een vrouw met onregelmatige uren en toch maken ze ELKE week de tijd om naar vergaderingen te gaan,ik kan daar enkel mijn hoed voor afdoen :worship:
Jullie zitten wekelijks met de neus op de feiten en dan zijn er nog die zeggen ‘Jomorja het zal wel een andere redenen hebben’ of ‘ja is dit wel de waarheid’ :(
In feite zou het andersom moeten zijn en zouden de supps aan jullie moeten vragen ‘willen jullie nog verder doen en er jullie vrije tijd nog insteken’

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


12 Okt 2017, 5:15
Ancien

Lid geworden op: 12 Jul 2009, 17:35
Berichten: 4112
Leeftijd: 54
Locatie: Herzele
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Bram schreef:
DT schreef:
Met als doel dat de toehoorders - zoals steeds - op basis van die feiten zelf een beeld kunnen vormen en op die basis ons (al dan niet) een mandaat geven om verder te doen en via/onder welke koers... Op identiek dezelfde manier zoals we dat ook onder FDR deden... En ondanks de hindernissen die ons al eens voor de wielen worden geschoven...

En dat wordt gewaardeerd! (y)

(y) Ik heb er heel even deel van uitgemaakt, maar met mijn vrijwillige brandweer en ambulancediensten erbij was het gewoon teveel aan het worden. Ik weet dan ook hoe moeilijk werken het dikwijls is, daarom, nen dike chapeau!!

_________________
What we do in life, echoes in eternity. From Gladiator.


12 Okt 2017, 7:22
forumlegende

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 1:47
Berichten: 3414
Leeftijd: 42
Locatie: Temse
Website: http://www.eendracht-aalst.be
Bericht Re: Eendracht Aalst- VW Hamme
Idd bedankt voor het niet te onderschatten werk hiervoor. Zeker gezien onze geschiedenis een zeer nuttig infokanaal, en de eersten om op de kar te springen ten voordele van onze club.


12 Okt 2017, 7:59
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 170 berichten ]  Ga naar pagina 1 8 9 10 11 12


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 57 gasten




Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
webdesign aalst