VZW Supporters Eendracht Aalst. - Pagina 150 | Iendracht.be Forum
forum eendracht aalst



Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 2276 berichten ]  Ga naar pagina 1 148 149 150 151 152
 VZW Supporters Eendracht Aalst. 
Auteur Bericht
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
waly 2 schreef:
niets officieel dus.


Als ge nog veel geduld hebt gaan ze dat wel eens communiceren,net zoals het gecommuniceerd hebben van Betfirst,er is inderdaad niets officieel maar denk dat het wel aangeeft hoe men de zaken aanpakt aan de bredestraat.

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


Laatst gewijzigd door Bakkie op 22 Jul 2018, 11:19, 1 keer totaal gewijzigd.



22 Jul 2018, 10:44
Ancien
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 18:51
Berichten: 3844
Leeftijd: 45
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
pattaboem schreef:
... dat er van alles fout loopt, ziet iedereen, ...ik ook.
Maar het liep de laatste 20 jaar steeds op vele niveaus fout, dat ons gestaag naar een put van ca 2 miljoen schuld bracht, en naar de 2de amateurreeks.
Dat er structureel eens verandering moest komen is duidelijk, als we niet verder willen meegesleurd worden in de neerwaartse draaikolk.
Ik heb niet de pretentie om te zeggen hoe het moet, welke ontslagen moeten vallen, wie beter is of minder goed, of het transfertbeleid fout is of niet. Of de budgetten slecht beheerd zijn, of niet...
Ik blijf vertrouwen hebben, en wacht af, en heb geen commentaar op het huidig bestuur.
En Ik blijf supporter.
Als het huiswerk finaal slecht is gedaan, zal ik zeer zeker hier terechte kritiek bevestigen.
Maar niet op voorhand...


Dat is dan het grote verschil hé.

Wat jij omschrijft als 'haat prediken' noem ik op 'voorhand genoeg signalen versturen'. Pattaboem, als ze in 't schooleken in juni pas zeggen: 'jongen, ge moet blijven zitten' is het kalf al lang verdronken. Als ge in december al genoeg verwittigingen geeft, kan er misschien nog iets gebeuren. Dat snap je toch wel hé.

Heeft niets te maken met op voorhand alles afbreken. Er zijn genoeg signalen en wie het hem aantrekt, heeft het en ofwel bedankt worden voor het nieuws of afgedaan worden als haatzaaier, die de club liever in de miserie ziet. Puur interpretatie en afhankelijk hoe je naar den eendracht kijkt: de twee geslaagde jaren op sportief vlak of de toekomstvisie. Jij zit duidelijk in de eerste categorie.

Je spreekt over structurele verandering die eens moest komen. Het is net daar waar het blijft tekort schieten (verbreding draagvlak, uitbouw club, relatie stad,...). Maar waarschijnlijk denk jij dat al die ontslagen onder de noemer 'structurele veranderingen' vallen. Die mensen waren deel van de veranderingen en die bollen het weer één voor één af, nee, excuseer worden één voor één de laan uitgestuurd omdat er 1 man is die geen tegenspraak of kritiek dult.

Waarom denk je dat stad Aalst absoluut een aparte vzw/bestuur voor de jeugd wil?? Omdat wanneer het huiswerk finaal fout zou lopen bij de eerste ploeg, daar geen honderden kinderen de dupe van worden.
Waarom denk je dat de VZW supporters eruit moest? Waarom neemt men een zeer bleek figuur zonder haar op de tanden als supportersverantwoordelijke (die trouwens uitblinkt in afwezigheid)?

Stad Aalst communiceert en werkt nu nog meer met de de ex-leden van de vzw dan de huidige bestuursploeg of die platte talloor die de 'parol' moet verzorgen, omdat zij gelukkig wel beseffen welke rol 'wij' kunnen spelen.

Als het huiswerk finaal slecht is gedaan, is het te laat!

Transferbeleid: geen afbraak hier maar wel gegronde twijfel. Het enige wat wel zeker is, is dat de genoemde en gepolste mensen stuk voor stuk niet haalbaar bleken of zelf hebben afgehaakt: Tarfi, Dujardin (wel haalbaar maar niet gratis, zoals Lievens), Joye, Yihar, De Schutter (gepraat, maar had dit bestuur direct door, njet dus). Is dat een ramp? Neen, tering naar de nering zetten enzo, maar waar is het dan fout gelopen? Spreek aub geen top 5 ambities uit terwijl je een alinea daarboven het nog hebt over 'rustig opbouwen' en 'geen Lierse scenario's). En als je kijkt hoe de overige clubs zich ook bijzonder goed versterkt hebben. Hopelijk worden die testers plots nieuwe Messi's en hebben we eens chance!

Beheer budgetten: dat staat zwart op wit.

Ik ga straks naar Lede, als supporter. ;)

_________________
VEEL BELOVEN EN WEINIG GEVEN DOET DE ZOTTEN IN VREUGDE LEVEN, juli 2015
Wie moedig is kan niet iedereen te vriend houden...


22 Jul 2018, 11:36
Junior

Lid geworden op: 07 Mei 2015, 14:51
Berichten: 214
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
Dit is inderdaad een correcte analyse van Witzwet.
We moeten blij zijn dat PLJ, als enige, het aangedurfd heeft om onze ploeg te redden.
Wij hebben toen met de VZW, met steun van onze grote achterban, gesprekken gevoerd met vele partijen en met ons verleden indachtig. Dit verleden heeft ons immers geleerd dat de macht aan 1 persoon laten op onzen Iendracht nooit een goed idee is. ( ik vermoed dat diene voorzittersstoel vervloekt is en dat het allen de hoogmoed naar het hoofd doet stijgen)
Daarom hebben wij als VZW steeds geijverd voor een community club, met inspraak van de supporters, met een verbreding van het draagvlak met een lokale verankering, ...
Met verbreding van het draagvlak wilden wij, supporters, ook mee onze schouders zetten onder het ambitieuze plan dat Sven, Dirk en Patrick wensten te realiseren.
In het begin was het idd een sprookjeshuwelijk tussen VZW en het triumviraat. Sven ging het sportieve en commerciële doen, Dirk het financiële en Patrick ging van op een afstand, als een doorwinterde zakenman, de club mee begeleiden en ervoor zorgen dat de lokale verbreding er ging komen. Dit alles in samenspraak met de supporters.
Geef zelf toe, dat klonk toch mooi...
Tijdens onze 6 maanden in het DC dienden we echter met de VZW vast te stellen dat de woorden geen daden werden. Het triumviraat werd een monarchie, afspraken werden niet nagekomen en als we hier als VZW een opmerking durfden over maken en dit naar onze achterban wensten te communiceren, dan mochten we dit niet, want we maakten immers zelf mee deel uit van het DC. Als we dan toch iets durfden naar buiten te brengen, hetgeen ook onze taak was, werden we op het volgende DC de les gespeld door PLJ.
De realiteit is dus dat dit, zelf na het ontslag van de VZW uit het DC, deze negatieve teneur doorgaat. Ook het voltallige jeugdbestuur, met sterke lokale commerciële partners ( Miba, Sterckx Media,...), wordt op dezelfde manier behandeld als de VZW. Zolang je maar luistert en handelt naar de wensen en eisen van 1 man, maar o wee als je hiertegen ingaat...
Net zoals de AV zal het jeugdbestuur binnenkort bemand worden door mannetjes van PLJ.
Daar waar wij dus ijverden voor een breed draagvlak zal de club dus op alle niveau’s geleid worden door 1 persoon. Op papier zullen alle beslissingsorganen bij zowel jeugd als eerste ploeg immers bezet worden door personen zonder stem en mening. Want alle beslissingen zullen door PLJ genomen worden en door deze personen op papier bekrachtigd worden. Als voorzitter heel gemakkelijk want hijzelf doet op papier niks.
Alle mensen die dit inzien en hiertegen durven in te gaan worden afgemaakt. Mondeling of met claims.
Het is zelfs zover gekomen dat mensen die kritiek durven uiten nu ook door de eigen veiligheidsverantwoordelijken extra nauwlettend in het oog worden gehouden in de hoop hen een stadionverbod te geven. In de hedendaagse maatschappij noemen ze dit een dictatuur.
Met dit schrijven wordt mijn naam dus ook toegevoegd aan de lijst van WANTED people.
Maar als dat nodig is om de eigenheid van ONZE club te bewaren en de ogen te openen, dan zij het maar zo.
De medewerkers van onze club waren allemaal mannen met een hart voor Aalst en met een verleden in Aalst.
Ik hoop dat ons bestuur op tijd beseft dat de gewone supporter het kloppend hart is van onze club. Maar bovenal hoop ik dat ze terugkeren naar de basis van ons stappenplan om onze club terug groot te maken.
Dit verdienen zowel zij, met PLJ op kop want hij heeft er immers reeds 2 miljoen euro ingestoken via vennootschappen en persoonlijk, als de trouwe supporters !!
Van zodra ze blijk geven hiervan, zal ik de eerste zijn om terug mijn schouders mee onder dit project te zetten.


22 Jul 2018, 13:50
Vaste Waarde
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 24 Sep 2010, 19:39
Berichten: 1351
Leeftijd: 34
Locatie: 9450
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
(y)

_________________
OB17


23 Jul 2018, 10:32
Junior

Lid geworden op: 12 Mei 2010, 11:36
Berichten: 245
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
Ik kan bovenstaande alleen maar bevestigen, jammer genoeg.


23 Jul 2018, 19:29
Freak

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 20:13
Berichten: 5735
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
Eendracht Aalst .
Eerstdaags wordt een nieuwe jeugdstructuur op poten gezet waarbij voorzitter Patrick Le Juste een deel oude getrouwen haast zeker opnieuw aan boord hijst. (rwd)


25 Jul 2018, 9:13
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
waly 2 schreef:
Eendracht Aalst .
Eerstdaags wordt een nieuwe jeugdstructuur op poten gezet waarbij voorzitter Patrick Le Juste een deel oude getrouwen haast zeker opnieuw aan boord hijst. (rwd)


Om ze dan later bij het groot huisvuil te zetten ;)

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


25 Jul 2018, 12:23
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
Ik kijk uit wanneer ze de nieuwe hoofdsponsor gaan communiceren naar de achterban toe :lol:

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


26 Jul 2018, 8:15
nieuw in de eerste ploeg

Lid geworden op: 03 Sep 2005, 12:41
Berichten: 419
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
Bakkie schreef:
Ik kijk uit wanneer ze de nieuwe hoofdsponsor gaan communiceren naar de achterban toe :lol:

PLJ Investments (y)


26 Jul 2018, 9:21
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
champagne schreef:
Bakkie schreef:
Ik kijk uit wanneer ze de nieuwe hoofdsponsor gaan communiceren naar de achterban toe :lol:

PLJ Investments (y)


Onze nieuwe hoofdsponsor is een verbreding van het draagvlak :hmm:

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


26 Jul 2018, 10:20
Freak

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 20:13
Berichten: 5735
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
Eendracht Aalst weerlegt ontslag jeugdbestuur

Jan Van Lijsebeth 27 juli 2018 18u45

De wisselwerking tussen de eerste ploeg en de jeugdwerking was zeker niet optimaal. Om uit de zeven maanden durende impasse te geraken, was de insteek van een gegronde claim dan ook nodig om het operationeel management voor zijn waarheid te zetten. Een club met profliga-ambities kan zich geen afvallige jeugd permitteren. Dat had de voetbalbalbond ons al duidelijk gemaakt. Daaruit afleiden dat het jeugdbeleid gewijzigd zou zijn, de jeugdtrainers niet betaald zijn en dat de vzw snel opgedoekt zal worden, is meer dan een brug te ver.

Op een laatste crisisvergadering op initiatief van voorzitter Patrick Le Juste is getracht om nog verzoenend op te treden. Daar werd afgesproken dat er een communiqué zou gestuurd worden, waarbij de eerste ploeg aangeboden had om dit te laten ratificeren door het jeugdbestuur alvorens publicatie, dit ondanks het feit dat hun ontslag al goed gekeurd was. Nooit is daar een antwoord op gekomen en dat was nochtans de afspraak. We kregen wel een Facebook-bericht (via het kanaal van de club), geschreven door de jeugdmanager, in eigen naam en voor eigen rekening, zonder medeweten van het jeugdbestuur. Hiervan namen de andere leden van het jeugdmanagement afstand omdat het niet de realiteit van de situatie weerspiegelt en getuigt van weinig begrip van de jeugdmanager.”

“Met Carl De Geyseleer werd een nieuwe technisch verantwoordelijke jeugdopleiding aangesteld. Hij was in het verleden al TVJO en kent het klappen van de zweep. Hij wil de brug met de eerste ploeg wel maken. Hij zal een aantal functies herinvullen en zal vooral voor een betere communicatie zorgen. Hij zal deze rol met de nodige kennis van zaken vervullen en krijgt de volledige steun van voorzitter Patrick Le Juste, de Raad van Bestuur en de jeugd.”hln.


28 Jul 2018, 11:40
Ancien

Lid geworden op: 12 Jul 2009, 17:35
Berichten: 4112
Leeftijd: 54
Locatie: Herzele
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
waly 2 schreef:
Eendracht Aalst weerlegt ontslag jeugdbestuur

Jan Van Lijsebeth 27 juli 2018 18u45

De wisselwerking tussen de eerste ploeg en de jeugdwerking was zeker niet optimaal. Om uit de zeven maanden durende impasse te geraken, was de insteek van een gegronde claim dan ook nodig om het operationeel management voor zijn waarheid te zetten. Een club met profliga-ambities kan zich geen afvallige jeugd permitteren. Dat had de voetbalbalbond ons al duidelijk gemaakt. Daaruit afleiden dat het jeugdbeleid gewijzigd zou zijn, de jeugdtrainers niet betaald zijn en dat de vzw snel opgedoekt zal worden, is meer dan een brug te ver.

Op een laatste crisisvergadering op initiatief van voorzitter Patrick Le Juste is getracht om nog verzoenend op te treden. Daar werd afgesproken dat er een communiqué zou gestuurd worden, waarbij de eerste ploeg aangeboden had om dit te laten ratificeren door het jeugdbestuur alvorens publicatie, dit ondanks het feit dat hun ontslag al goed gekeurd was. Nooit is daar een antwoord op gekomen en dat was nochtans de afspraak. We kregen wel een Facebook-bericht (via het kanaal van de club), geschreven door de jeugdmanager, in eigen naam en voor eigen rekening, zonder medeweten van het jeugdbestuur. Hiervan namen de andere leden van het jeugdmanagement afstand omdat het niet de realiteit van de situatie weerspiegelt en getuigt van weinig begrip van de jeugdmanager.”

“Met Carl De Geyseleer werd een nieuwe technisch verantwoordelijke jeugdopleiding aangesteld. Hij was in het verleden al TVJO en kent het klappen van de zweep. Hij wil de brug met de eerste ploeg wel maken. Hij zal een aantal functies herinvullen en zal vooral voor een betere communicatie zorgen. Hij zal deze rol met de nodige kennis van zaken vervullen en krijgt de volledige steun van voorzitter Patrick Le Juste, de Raad van Bestuur en de jeugd.”hln.



PLJ en initiatief en verzoening in 1 zin?!! Dat stinkt naar leugens...

_________________
What we do in life, echoes in eternity. From Gladiator.


28 Jul 2018, 11:56
Ancien
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 18:51
Berichten: 3844
Leeftijd: 45
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
De eerste zin zegt al genoeg: ... met wie is de wisselwerking wel al optimaal geweest? Eerst rommelde het met de CEO SVDB, dan moest Valckenier en Co eraan geloven met een hoop leugens, dan de VZW supporters, daarna PVDP en alle spelers van zijn hand, het jeugdbestuur, de beloftentrainer,...

Wie wordt de volgende?

Zijn verleden toont aan dat de mens alleen maar werkt met wie naar zijn pijpen danst.

_________________
VEEL BELOVEN EN WEINIG GEVEN DOET DE ZOTTEN IN VREUGDE LEVEN, juli 2015
Wie moedig is kan niet iedereen te vriend houden...


29 Jul 2018, 21:44
Scholier
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 31 Jan 2018, 19:51
Berichten: 140
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
Met Valckenier en co zaten we nu al in een rechte lijn richting fusie met Dender.


30 Jul 2018, 9:14
Ancien
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 18:51
Berichten: 3844
Leeftijd: 45
Bericht Re: VZW Supporters Eendracht Aalst.
hans007 schreef:
Met Valckenier en co zaten we nu al in een rechte lijn richting fusie met Dender.


Dat wordt gezegd, ja, maar ik heb geen glazen bol. Ik geloof wel wat ik zwart op wit heb gezien en gelezen en dan weet je meteen wat de feiten zijn.

_________________
VEEL BELOVEN EN WEINIG GEVEN DOET DE ZOTTEN IN VREUGDE LEVEN, juli 2015
Wie moedig is kan niet iedereen te vriend houden...


30 Jul 2018, 10:43
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 2276 berichten ]  Ga naar pagina 1 148 149 150 151 152


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Google [Bot] en 43 gasten




Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
webdesign aalst