Eendracht Aalst - RWDM - Pagina 6 | Iendracht.be Forum
forum eendracht aalst



Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 137 berichten ]  Ga naar pagina 1 4 5 6 7 8 10
 Eendracht Aalst - RWDM 
Auteur Bericht
nieuw in de eerste ploeg

Lid geworden op: 05 Nov 2006, 20:30
Berichten: 581
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
Over de match zelf kunnen we kort zijn : saaie match met amper kansen en schwung. Zonder Klaas scoren we in geen honderd jaar. Dat ziet elke blinde, maar blijkbaar niemand van onze koppige bestuurslui.

Het optreden van de politie, spotters en stewards na de wedstrijd was desastreus en schandalig. Totale onderschatting en slechte coördinatie. In het bedrijfsleven worden ceo’s voor minder naar buiten gezwierd. Ik kan me niet voorstellen dat de verantwoordelijke korpschef niet op het matje zal worden geroepen deze week.

De spotters mogen hier intussen ook hun relaas plaatsen hoe ze dit politieoptreden hebben ervaren. We zijn allen benieuwd....


24 Feb 2019, 22:04
onderstaande foto te bekijken op eigen risico

Lid geworden op: 15 Mei 2005, 15:25
Berichten: 13160
Leeftijd: 38
Locatie: Hofstade
Website: http://www.iendracht.be
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
geen bivakmutsen meer toegelaten las ik hier onlangs.
in het bezoekersvak was het vandaag zoeken naar die een Waldo die geen bivakmuts op had :hmm:

vuurpijlen werden afgestoken waar de stewards er simpelweg naast stonden :crazy:

_________________
If you never try, you'll never know


24 Feb 2019, 22:29
forumlegende

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 1:47
Berichten: 3414
Leeftijd: 42
Locatie: Temse
Website: http://www.eendracht-aalst.be
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
iendrachter schreef:
Bram schreef:
geen bivakmutsen meer toegelaten las ik hier onlangs.
in het bezoekersvak was het vandaag zoeken naar die een Waldo die geen bivakmuts op had :hmm:

vuurpijlen werden afgestoken waar de stewards er simpelweg naast stonden :crazy:


Op EA is er een apart reglement voor thuisploeg en bezoekers.
Hopelijk hebben ze dat stuk veiligheidsverantwoordelijke ook eens zijn verdiende loon gegeven.
Een megafoon mag niet zonder aanvraag bij de thuisploeg, maar de bezoekers mogen wel zonder probleem rookbommen,stenen en stokken naar het andere vak gooien terwijl stewards en politie staan te kijken als toeschouwers :crazy: .


Zoals tegen Luik destijds. Die mochten hier ook alles. Iedereen ziet dat de eigen fans "gezocht worden" en ze de tegenstander laten begaan gewoon om extra olie opt vuur te gieten.

Even wat instructies voor de fans ivm volgende week vrijdag: bivakmutsen verboden maar u verkleden in nen rwmd supporter is duidelijk geen probleem.


24 Feb 2019, 23:04
Ancien

Lid geworden op: 15 Sep 2008, 19:44
Berichten: 4918
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
Ik vraag me af risicomatch, hoe het mogelijk is dat die amokmakers zo gemakkelijk toegang hadden tot de oude bezoekerstribune en daar ter plaatse al het nodige vonden, ze wierpen zelfs met stenen met de betonijzers nog in, is er dan vooraf geen grondige inspectie geweest?
Mijn eerste indruk was dat ze aan de kant van de parking en tribune K veel te weinig manschappen ter beschikking hadden om de situatie onder controle te houden.
De ordediensten hadden meer oog voor de thuissupporters terwijl de amokmakers in hun rug maar bleven gooien en de omheining trachten omver te duwen, zelfs het waterkanon kon de heethoofden niet afstoppen, de dranghekkens vlogen richting het voertuig, waarna ze zich een toegang verschaften tot de oude bezoekerstribune met de gekende gevolgen.
Allez , ge gaat ne keer als gepensioneerden een matchken volgen, 90 minuten niets te beleven maar na afloop jawadde, die mannen hadden vooraf gepland om amok te maken gezien het groot aantal bivakmutsen die ze droegen, zelfs laten maken in hun eigen clubkleuren. :kots:

_________________
Iendracht Oiljst "Mannen weten waarom"


24 Feb 2019, 23:27
onderstaande foto te bekijken op eigen risico
Gebruikersavatar

Lid geworden op: 27 Apr 2006, 14:28
Berichten: 8614
Leeftijd: 56
Locatie: Wetteren
Website: https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
Volgende week met zen allen naar de carnavals wedstrijd :hmm: En doen alsof er geen vuiltje aan de lucht is :zzz:

_________________
https://m.youtube.com/watch?v=1c84T7KT-xs
Member of the President’s Club.


25 Feb 2019, 4:59
Ancien

Lid geworden op: 10 Sep 2009, 18:37
Berichten: 4815
Locatie: oilsjt
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
Het enige "positieve" van gisteren is dat we niet meer laatste staan. Al de rest, zowel sportief als extra sportief, is te degoutant voor woorden.

_________________
oilsjt, goi alien...


25 Feb 2019, 8:17
Iendracht.be - beheer

Lid geworden op: 15 Mei 2005, 17:48
Berichten: 7463
Leeftijd: 35
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
Gisteren andermaal de match van de laatste kans en andermaal een teleurstellend resultaat. Je kan de 11 spelers op het plein niets verwijten want hun hoofd leggen ze er wel voor, maar ze zijn gewoon te plat (voetballend vermogen, grinta, maturiteit, fysisch).

Als je ziet dat op 90 minuten dat schot van Mitu onze enige kans is en die dan er dan nog vanop de kleine baklijn erin slaagt om 3 meter naast te trappen (zijn misser van vorige week indachtig).

Als je dan ziet wie BVR allemaal moet inbrengen om het tij te doen keren terwijl je topschutter en gouden schoen in de tribune zit te verkommeren.

Behoudens een mirakel (bv. eindelijk scorend vermogen krijgen) zal deze ploeg degraderen en dan ziet het er zéér slecht uit. De balans van de sportief verantwoordelijken is abominabel. Over de 20 transfers op één seizoen, je moet het maar doen.

Fantastisch dat RWDM zo'n massa volk meebrengt op verplaatsing, maar de 100 heethoofden die er tussen zitten zijn toch wel "hors categorie". De mafkezen die op het dak aan de zittribune show stonden te verkopen zullen hopelijk de rekening gepresenteerd krijgen, net zoals het crapuul dat alles en iedereen te lijf ging. Als je een bivakmuts meeneemt naar een voetbalmatch dan weet je hoe laat het is.

De rellen aan de staantribune zijn ongezien, dat moet van Racing Mechelen geleden zijn. Een pluim voor de politie en veiligheidscel. Duidelijk incapabel om een wedstrijd in goede banen te leiden. In plaats van een cordon rond de bezoekende supporters te maken, geven ze die mannen hier vrij spel.

Hoe die in de mogelijkheid zijn om bakstenen, ijzerwerk en allerhande materiaal te kunnen gooien, dat is toch echt niet te schatten anno 2019. Als het ontspoort vervolgens versterking oproepen uit Brussel, dan weet je dat je hopeloos te laat komt. De verantwoordelijken binnen de politie mogen hier ook op aangesproken worden, het is tenslotte hun job.


25 Feb 2019, 9:39
Ancien

Lid geworden op: 15 Sep 2008, 19:44
Berichten: 4918
Bericht Re: RE: Re: Eendracht Aalst - RWDM
Smetje schreef:
waly 2 schreef:
De voetbalmatch tussen Eendracht Aalst en RWDM vanmiddag in de eerste amateurliga mondde uit in rellen tussen supporters. Na de match kwam het tot een confrontatie waarbij Aalst enkele supporters van Molenbeek jende. Die laatste lieten dat niet gebeuren en kwamen terug het stadion binnen waarop er rellen uitbraken. Of er mensen zijn opgepakt op dit moment is niet duidelijk.

Tijdens de match tussen beide voetbalploegen was er nog geen enkel probleem op het veld. Toen de supporters van RWDM vertrokken, werden ze vanop de tribune bekogeld met bier door Aalsterse supporters. Het bleef nog relatief rustig, maar plots keerden de supporters van Molenbeek zich om en gingen ze terug het stadion binnen. Hierop braken er rellen uit en werd er met stenen en hout gegooid naar elkaar.

De politie riep meteen versterking op die ter plaatse sneldde om de relschoppers uit elkaar te krijgen. Het is niet bekend of er iemand gewond raakte bij de rellen.

In het stadion zelf is er geen schade aangericht door de rellen. Na een tijdje keerde de rust weer aan het stadion en vertrokken alle supporters naar huis.
Van waar komt dat bericht? Volgens wat ik gezien heb zijn die van RWDM begonnen. Hoe kunnen supporters van ons van in de K die van RWDM met bier bekogelen? Dan moet ge ver kunnen gooien. Die van RWDM gingen niet naar hun bus, maar probeerden bij ons binnen te komen en zijn met stenen beginnen gooien waarbij een kind en een mevrouw in een rolstoel bijna geraakt werden. En dan pas zijn er van ons ook begonnen. Volgens mij worden we hier dus ten onrechte beschuldigd van uitlokkers.

Politie toch ook in de fout volgens mij. Blijven gewoon aan onze kant staan ipv die van rwdm op hun bus te drijven. Met waterkanon alleen was dat onmogelijk. Gewoon schrik[/quote
]

Van het politieoptreden heb ik ook vragen, die bussen stonden aan de andere kant van de parking ver genoeg van de sfeertribune, i.p.v. hun midden de parking op te stellen stonden de ordediensten achter de omheining aan onze kant.
Natuurlijk hadden die mannen nu vrij spel om tot vlak bij de thuistribune te komen om stenen te gooien en de omheining proberen omver te duwen, onze ordediensten hadden zich letterlijk en figuurlijk ingesloten.
Veilig voor henzelf maar wij kregen de volle laag bij het verlaten van de tribune en dan verschieten ze ervan dat er een tegenreactie komt. :stom:
Die stenen moeten daar toch maar voor op te rapen gelegen hebben, gezien het grote aantal er onze richting vlogen, amateurisme ten top op alle vlakken proficiat. (n)

_________________
Iendracht Oiljst "Mannen weten waarom"


25 Feb 2019, 9:39
Freak

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 20:13
Berichten: 5735
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
als wij een uitwedstrijd gestraft worden voor zogenaamde racistische gezangen ,mogen ze die van rwdm de rest van het het seizoen straffen.


25 Feb 2019, 10:01

Lid geworden op: 25 Feb 2019, 10:01
Berichten: 1
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
Vanuit bezoekende kant kan ik meegeven dat de politie eigenlijk niks meer deed dan het waterkanon loslaten op de 95% onschuldigen die gewoon naar hun bus liepen, terwijl ze de gasten met bivakmutsen (deels bezoekers uit Nederland trouwens) er gewoon hadden kunnen uitplukken.


25 Feb 2019, 10:11
Ancien

Lid geworden op: 15 Sep 2008, 19:44
Berichten: 4918
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
iendrachter schreef:
In de krant gelezen dat BVR ons een goede match vond spelen en het een goed resultaat was :crazy:
Hij was tevreden over de prestatie van Vekemans.
Ik vind dat BVR een hoog Chris Janssens gehalte begint te krijgen. 2 op 18 en 0 uitgespeelde kansen in de match van de laatste kans.
Volgens hem is De Rock naar de b kern gestuurd omdat hij zichzelf boven de ploeg gezet heeft.
De situatie is niet onomkeerbaar dus nu zullen ze hem denk ik vrijdag wel in de kern zetten want Mbaye en Bounou zijn er niet bij...
De Rock moet in principe voorin perfect kunnen samenspelen met Binst.


't Is nu wel geweest zeker mijnheer BVR, je hebt niemand in je ploeg die gemakkelijker scoort dan De Rock stel hem dan op kieken.

_________________
Iendracht Oiljst "Mannen weten waarom"


25 Feb 2019, 10:54
forumlegende

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 1:47
Berichten: 3414
Leeftijd: 42
Locatie: Temse
Website: http://www.eendracht-aalst.be
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
Dus vrijdag zonder Bounou, Mbayé en De Rock?
Wie een thuisdoelpunt wil zien kan best naar de opwarming komen kijken.


25 Feb 2019, 10:57
forumlegende

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 22:35
Berichten: 2934
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
Vreemd, nog geen enkele reactie van onze heren spotters...
Maar kom, ze hebben hun werk gedaan eh, de supporters van RWDM zijn allemaal via de juiste weg (!) aan het stadion geraakt!


25 Feb 2019, 11:10
forumlegende

Lid geworden op: 07 Mei 2008, 10:08
Berichten: 2949
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
AlostanA schreef:
Wat hebben de flikken en deze spelersgroep gemeen? Ze hebben beiden geen flauw idee waar ze moeten lopen.


:zzz:

't was inderdaad triest het flikkenoptreden. Langs onze kant staan ze voor de poort zodat wij niet zouden doorbreken en aan de kant van RWDM staat er geen enekel flik aan detoegangspoort waarna ze het veld bestormen met de gekende rellen.

Schandalig flikkenoptreden; Den Dozje als baas van de flikken mag het wat mij betreft wel eens komen uitleggen hoe ge zo een slechte positionele opstelling van uw troepmachten kunt verdedigen; 't Enigste wat nog mankeerde was ne grote lichtreclam boven de poort van het neutrale vak, met de tekst "RWDM-hooligans, langs ier zollen weir eir niet in de weg leggen". :boks:

_________________
Iendracht forever mor fusie never!


25 Feb 2019, 13:26
forumlegende

Lid geworden op: 07 Mei 2008, 10:08
Berichten: 2949
Bericht Re: Eendracht Aalst - RWDM
waly 2 schreef:
De voetbalmatch tussen Eendracht Aalst en RWDM vanmiddag in de eerste amateurliga mondde uit in rellen tussen supporters. Na de match kwam het tot een confrontatie waarbij Aalst enkele supporters van Molenbeek jende. Die laatste lieten dat niet gebeuren en kwamen terug het stadion binnen waarop er rellen uitbraken. Of er mensen zijn opgepakt op dit moment is niet duidelijk.

Tijdens de match tussen beide voetbalploegen was er nog geen enkel probleem op het veld. Toen de supporters van RWDM vertrokken, werden ze vanop de tribune bekogeld met bier door Aalsterse supporters. Het bleef nog relatief rustig, maar plots keerden de supporters van Molenbeek zich om en gingen ze terug het stadion binnen. Hierop braken er rellen uit en werd er met stenen en hout gegooid naar elkaar.

De politie riep meteen versterking op die ter plaatse sneldde om de relschoppers uit elkaar te krijgen. Het is niet bekend of er iemand gewond raakte bij de rellen.

In het stadion zelf is er geen schade aangericht door de rellen. Na een tijdje keerde de rust weer aan het stadion en vertrokken alle supporters naar huis.


Alé, de pers draait weer de rollen om zodat den Bond den iendracht en zijn supporters weer kan bestraffen ipv de echte aanstokers, zijnde de RWDM aanhang die met stenen zo groot als kasseien ons bekogelde vanop de parking.

_________________
Iendracht forever mor fusie never!


25 Feb 2019, 13:27
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 137 berichten ]  Ga naar pagina 1 4 5 6 7 8 10


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 40 gasten




Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
webdesign aalst