Beker van België 2019-2020 - Pagina 12 | Iendracht.be Forum
forum eendracht aalst



Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 169 berichten ]  Ga naar pagina 1 8 9 10 11 12
 Beker van België 2019-2020 
Auteur Bericht
forumlegende

Lid geworden op: 07 Mei 2008, 10:08
Berichten: 2949
Bericht Re: Beker van België 2019-2020
hansken schreef:
Enige reden waarom tstad die omheining voor die walen wil plaatsen is omdat de stad die terreinen mag verhuren wanneer er niet op gespeeld word. Met andere woorden: het brengt op :hmm: :fuck:

Diiiikken doszje, diiiikken doszje, diiiikken doszje.. weir willen a ier ni!!!!

Diiiikken doszje...

Jahjah, kzen er al geriejd veer! :banana:

Als ge dan toch liekes inzet, hierbij nog eentje waarvan ik heb gemerkt dat heel wat supporters de Anti-Gent versie niet kennen.

Het liedje van Ik ben van ..., 'k em giejn verstand..

Op 't einde zingt iedereen normaalgezien:
Als ik moe lachen,
is 't mé een scheet,
en hoe da 't komt,
da 'k het ni weet.

De Anti-gent versie
Als ik moe lachen
is 't mé ne kwek,
en tein sloon ze,
op mennen bek.

Woor is den toid... :EA:

_________________
Iendracht forever mor fusie never!


11 Sep 2019, 12:40
Freak

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 20:13
Berichten: 5735
Bericht Re: Beker van België 2019-2020
Er vallen lijken uit de kast in de Ghelamco Arena. Het nieuwe stadsbestuur ontdekte dat er in een vennootschap die het stadion beheert 3,3 miljoen euro verlies is gemaakt en eist uitleg van de vorige schepenen. “Het is volstrekt onduidelijk waar die verliezen vandaan komen en hoe we dat zullen moeten opvangen.”

Sportief mogen ze in Gent dan wel al veel plezier beleefd hebben aan de Ghelamco Arena, op politiek vlak is het stadion een kwelduivel. Het nieuwe stadsbestuur zit met de handen in het haar nu blijkt dat de nv Buffalo, een vennootschap die het stadion moest beheren en recent ontbonden werd, een verlies van 3,3 miljoen euro achterlaat. Dat brengt mogelijk de boekhouding van het Stadsontwikkelingsbedrijf Gent (SoGent) in de problemen.

De situatie is zo ernstig, dat er een aangetekende brief is gestuurd naar voormalige schepenen Christophe Peeters (Open VLD) en Resul Tapmaz (sp.a) waarin om uitleg gevraagd wordt. Peeters en Tapmaz waren tot voor kort respectievelijk gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de cvba Arteveldestadion, de vennootschap die verbonden was met de nv Buffalo. In de brief - die Het Laatste Nieuws kon inkijken - wordt volledige transparantie gevraagd over de opgebouwde verliezen sinds de opening van de Ghelamco Arena. “Want daar hebben we geen klaarheid over”, zegt schepen van Stadsontwikkeling Sami Souguir (Open VLD) die de brief heeft opgesteld.
Geen opheldering

“Wanneer ik als voorzitter van SoGent vaststel dat één van onze dochtervennootschappen zo’n fors verlies boekt, dan moet ik weten waar dat vandaan komt en of dat zal wegen op het budget van SoGent, lees: de stad.” Souguir werd voor de zomervakantie al uitgenodigd door een delegatie van de cvba Arteveldestadion, maar kreeg daar naar eigen zeggen geen opheldering over waar het verlies exact vandaan komt. “Ik heb hen toen drie zaken gevraagd. Ten eerste om alles duidelijk op papier te zetten, ten tweede om de bedrijfsrevisoren van SoGent en de cvba samen te brengen en ten derde om eind september uitleg te komen geven aan de voltallige raad van bestuur van SoGent.”
Nog meer lijken?

Maar er is meer. Want in de brief wordt niet alleen uitleg gevraagd over het grote verlies in de boeken, er is ook bezorgdheid over een andere transactie. Zo zou de nv Buffalo eind vorig jaar een parking overgeheveld hebben naar de cvba Arteveldestadion voor een waarde die bijna vier keer lager ligt dan wat enkele jaren geleden publiekelijk was meegedeeld. In de brief wordt gesproken over een potentieel waardeverlies voor de stad van 800.000 euro. “Het is ook daar erg onduidelijk hoe de vork aan de steel zit”, zegt Souguir.

Het is sowieso vreemd dat het Gentse stadsbestuur via een aangetekend schrijven opheldering moet vragen over de financiële toestand van een vennootschap waar ze zelf jarenlang de dienst heeft uitgemaakt. Iemand als schepen Filip Watteeuw (Groen) was bijvoorbeeld jarenlang bestuurder bij cvba Artevelstadion en is er vandaag zelfs voorzitter.

gentse maffia..


11 Sep 2019, 12:49
onderstaande foto te bekijken op eigen risico

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 10:53
Berichten: 7534
Leeftijd: 35
Bericht Re: Beker van België 2019-2020
Jarenlang sossen aan de macht geweest, ik verschiet er niet van :hmm:

_________________
eendrachter ben je niet voor heel even,
maar voor je hele leven!


11 Sep 2019, 21:45
Freak

Lid geworden op: 16 Mei 2005, 20:13
Berichten: 5735
Bericht Re: Beker van België 2019-2020
De aanpassingswerken in het Pierre Cornelisstadion hebben groen licht gekregen. De bekerwedstrijd tussen Eendracht Aalst en AA Gent op woensdag 25 september om 20u30 kan dus in Aalst afgewerkt worden. Onze club wil Atlant nv (het aannemingsbedrijf van DBW-Construct en X3 Real Estate) en de supporters, die vrijwillig komen helpen zijn, van harte bedanken voor wat zij in een korte tijdspanne gerealiseerd hebben. Er is veel mogelijk als club en supporters de handen in elkaar slaan. Daarnaast bedanken we ook burgemeester Christoph D'Haese voor de medewerking.

Belangrijk: de combiregeling is van kracht waardoor de loketten gesloten zullen blijven voor de wedstrijd. Maar de club organiseert verschillende voorverkoopmomenten.

De supporters van AA Gent dienen hun ticket aan te schaffen bij hun club, in combinatie met georganiseerd busvervoer.

Voor onze abonnees is er een voorverkoop op dinsdag 17 september van 19u00 tot 21u00 (clubsecretariaat). Dit met een maximum van 4 tickets per abonnee. Indien je als abonnee belet bent, kan uiteraard iemand anders langskomen met jouw abonnement.

De vrije verkoop voor de Eendracht-supporters gaat door op:

vrijdag 20 september van 19u-21u (Zandberg)
zaterdag 21 september van 13u-15u (Clubsecretariaat)
zondag 22 september van 17u-19u (Clubsecretariaat na de wedstrijd tegen Duffel)

Beide clubs kwamen de volgende ticketprijzen overeen:

Staantribune K: 15 €
Zittribune A/E/G: 20 €
Zittribune B/C/D: 25 €
Skybox: 50 €
Kinderen -13 jaar: gratis

Voor de bezoekende supporters wordt tribune H (15 €) voorbehouden. (Tickets enkel via AA Gent/Combiregeling)

Geniet voor de wedstrijd van een gezellig etentje in ons clubrestaurant. Ontdek het wedstrijddiner op onze restaurantpagina. (Ticket eretribune inbegrepen)

Laten we AA Gent het vuur aan de schenen leggen in een kolkend Pierre Cornelisstadion. Kom een ouderwetse voetbalavond beleven met de sfeer van de grote dagen!

Iendracht veroit!!!


13 Sep 2019, 16:34
Berichten van vorige weergeven:  Sorteer op  
Nieuw onderwerp plaatsen  Reageer op onderwerp  [ 169 berichten ]  Ga naar pagina 1 8 9 10 11 12


Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers en 30 gasten




Je kan niet nieuwe berichten plaatsen in dit forum
Je kan niet reageren op onderwerpen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten wijzigen in dit forum
Je kan niet je eigen berichten verwijderen in dit forum

Zoek op:
Ga naar:  
webdesign aalst